Vi på Bilco

 

Reparation och service, vi håller oss till det vi gör bäst!

20 till 64 år, det är spannet på åldern bland oss. Däremellan finns det gott om driv, engagemang och kunskap. Att kunna yrket ser vi som en självklarhet, det är dock många faktorer som bygger ett framgångsrikt företag. Vi har som mål att både kund och bil ska må bättre när dom lämnar någon utav våra verkstäder!    

Kunden och miljön i fokus

Vår största drivkraft är nöjda kunder, att få en bra recension på nätet är bland det bästa vi vet. 

Bland det viktigaste vi har är miljön, vi på bilco försöker göra allt för att värna om den. Oljespill och metallskrot tas hand om enligt föreskrivna regler. Att allting sköts enligt boken kontrolleras i samarbete med miljökontoret. Dessutom använder vi maskiner med minst effekt på miljö och använder kemikalier ansvarsfullt.  


 

Idriz  Eminovic

Fordonstekniker

Idriz har över 10 års erfarenhet av bilmekanik. Utöver detta har ”Ido” även ett personligt intresse och en passion för både bilar och företagande. Sköter allt från att skruva till att fakturera, annars tycker kollegorna att han mest snackar trams och ljuger om effekten på sin subaru. 

Tahir "pizzakungen" Eminovic

Reservdelsman

Verksamheten fungerar inte utan Tahir, han sköter allt från att ordna fram reservdelar till att riva väggar. Han håller sig i bakgrunden och ser ofta lösningar som vi andra är för stressade för att kunna lösa själva. Förutom att han är händig på verkstadsgolvet så är han en mästare i köket, rena kvinnodrömmen!  

Vladimir ruzic

Försljare

Det finns en del saker som gör Vladimir extra glad, en utav dom är att göra en bra bilaffär. För Vladde kommer kundnöjdheten på plats nummer 1, filosofin är enkel. Nöjda kunder= bra business.  Tur att han är säljare för killen har tummen mitt i handen!   

Patrik aero friedner

Fordonstekniker

Patrik är yngst men varit med längst(typ) Han började sin raketkarriär på bilco som praktikant. Då var det bara snack om mopeder och vem som kunde stegra längst. Idag är det helt andra puckar, nu reser sig nackhåret så fort han hör en saabmotor gå igång. En duktig tekniker med stor potential! 

kim e36 andersson

Fordonstekniker

Kim är det senaste tillskottet i Bilcofamiljen. Bilmekaniker med mer än fem års erfarenhet, jobbat med original på både VW och Mazda. Vass bakom ratten på sin e36 m3 med 114hk, hans dröm är att en dag kunna äga en röd impreza med svarta fälgar :)